Medlemsformulär

Henkilöjäsenyys vuodelle {{vm.thisYearMembershipPrice}}

Med denna blankett kan du endast bli personmedlem i en förening. Ifall du har frågor gällande medlemskapet, var i kontakt med den lokala föreningen.

Trossen är en medlemsservice för medlemmar som förutsätter alltid ett personmedlemskap i en av Sjöräddningssällskapets lokalföreningar.

Din första medlemsfaktura bildas inom några vardagar, efter att du skickat anslutningsblanketten. Med räkningen kommer en personlig kod med vilken det går att aktivera e-faktureringen.

Trossen-medlemsservicen träder i kraft, när du betalat medlemsfakturan innefattande Trossen.

Trossen-medlemsservicen träder i kraft, när du betalat medlemsfakturan innefattande Trossen. Fakturan bildas i samband med följande fakturakörning och skickas på det faktureringssätt som angetts i medlemsuppgifterna.

Om beloppet på Trossi-presentkortet täcker hela medlemsfakturan skickas du inte den första fakturan, men du kan se den om du vill genom att logga in på Messi.

Genom att ange den information som berättigar till förmånen, ger du lov åt Sjöräddningssällskapet att kontrollera uppgifterna hos förmånserbjudaren.

Kiitos! Liittymistietosi on nyt rekisteröity.

Jos liityit uutena jäsenenä, saat sähköpostiisi vahvistuksen liittymisestä ja henkilökohtaiset tunnuksesi Messi-jäsensivustolle.

Lomakkeella lisäämäsi Trossi-jäsenpalvelu tai uusi Trossi-vene päivittyy suoraan jäsenyydellesi. Voit tarkastella tietojasi Messi-jäsensivustolla.

Ongelmatilanteissa olethan yhteydessä Meripelastusseuran toimistoon smps.toimisto@meripelastus.fi. Ethän täytä lomaketta uudelleen. Jokaisesta täyttämästäsi lomakkeesta muodostuu uusi jäsenyys ja/tai Trossi.